Aksu Ortaokulu

Vizyon: Aksu Orta Okulu personelleri olarak eğitim ve öğretimin sadece okulla kalmayıp,yaparak,yaşayarak öğrenmenin etkin olmasını amaçlayan bu sürece aileleri de katarak daha iyi noktalara gelmeyi hedefleyen bir vizyon temelimiz vardır.

Misyon: Okulumuz , toplumun aydınlanmasını sağlamak, eğitim düzeyini yükseltmek ve öğrencilerimizi yaşama hazırlamak gayesi ile hizmet etmektedir. Bu ilkeden hareketle öğrencilerimizin; *Milli değerlere bağlı ve insan sevgisini özümsemiş, *Özgüveni gelişmiş ve başarma güdüsüne sahip, *Olaylara karşı esnek davranabilen, *Çevresine faydalı hizmetlerde bulunan, *Sorunlara akılcı ve pratik çözümler üreten bireyler yetiştirmek var olma sebebimizdir.

Başarılar: Okulumuz 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı ve 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı olmak üzere iki yılda da 1 (Bir) öğrencisini Fen Lisesine göndermiştir.

Saatler: Sabah 09:00 Öğle 12:20 Öğle 13:20 Akşam 15:40
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://aksuortaokulu.meb.k12.tr

Adres - AKSU KÖYÜ AKSU KÜME EVLERİ NO: 213 İÇ KAPI NO: 1 KOYULHİSAR / SİVAS

Yerleşim Yeri - Dağlık, karasal ve kışın sert geçtiği bir yerleşim yeri

Adres - AKSU KÖYÜ AKSU KÜME EVLERİ NO: 213 İÇ KAPI NO: 1 KOYULHİSAR / SİVAS

Ulaşım Pazartesi ve Perşembe köy minibüsleriyle

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklık 180 km İlçe merkezine uzaklık 58 km